31 Maj


 

Dagarna rusar bara iväg och det är redan helg igen. Så skönt! Ikväll ska jag träffa tjejerna och grilla. Slänger upp lite bilder från förra helgen då jag var hemma hos Nicoline med ett härligt gäng. Kam E.


Fullt upp

Nu var det alldeles för längesen jag skrev här, men har så sjukt mycket i skolan. Alla inlämningar ska in och de sista proven ska göras. Så bloggen ligger därför inte på prioritering ett precis nu, men jag ska försöka att förbättra mig. 

 

Förra veckan åkte pappa och jag till Xforce och fixade ett gymkort till mig, känns så skönt att komma igång med det träningen igen. Så jag är taggad till tusen och håller mig till mitt träningsschema som jag har satt upp. Jag har ett mål och det ska jag uppfylla! Kram E.


Right now

Även jag som många andra svenskar sitter denna kväll framför tv och hejar fram det svenska ishockeylaget. Kram E. 


14-05-2013

 

Kom hem för en stund sedan efter att varit ute och gått en långpromenad med vovven. Idag är det exakt en månad kvar tills sommarlovet börjar, känns helt underbart. Slänger två små fina kort från en av dagarna då vi var lediga förra veckan.        Kram E.


Ice cream

                                             
 
 
 Söndagen spenderade jag i Göteborg med min fina vän Emelie. Köpte då en glassform för att kunna göra egen isglass. Dessa som jag har gjort innehåller hallonsaft med frysa hallon, mums!  Kram E. 
 

 

 

  

 


Grillning

I fredags tog jag bussen till kvänum med några goa personer från min klass, för att grilla hos Anna. En helt lyckad kväll, med massor av skratt! Lånade bilderna från Annas blogg.   


 

Detta saknar jag


Måndag

 

Kom nyss hem efter att övningskör en timme eller två, börjar att få in tekniken lite nu. Om ett år har jag förhoppningsvis ett körkort i handen, längtar så! Idag mötte jag upp Emelie på stan efter skolan och tog en fika på Bookhouse. Kram E.


Vår

 

Gillar skarpt att det känns som att sommaren är på väg! Fint väder och man kan känna hur vinden har börjat att bli varmare. Sen att trädens knoppar har börjat att så ut och allt börjar att bli grön är verkligen mer än okej för mig. Kram E.

 


Söndag

Fyy vad den här helgen har gått fort och nu är det redan söndag. Men hunnit med massor av saker ändå! I fredags var jag ute och åt på Café och bar med Emelie, Angelica och Catrin, super mysigt! I lördags var jag hemma hos Linnea med ett härligt gäng. Jag har även hunnit med att jobba, hoppas eran helg har varit lika bra som min. Kram E.


May


Valborg

Gårdagen spenderas hemma hos Caisa, med tjejerna. Längesedan vi sågs, så det var riktigt kul! Vi grillade och åt gott. Senare på kvällen drog vi vidare på fest. Hoppas ni hade en bra valborg! Kram E.


RSS 2.0