Sjön

 
Haft en underbar dag ute på sjön idag med familjen + ett gäng till. 22+ i vattnet och solen som sken hela dagen, så kan knappt blivit bättre. KramE.
 
 
 

Sol/musik/träna

 

Idag efter jobbet satte jag mig i solstolen och solade ett par timmar. Läste den nya Vecko Revyn som kom igår. Vädret är underbart just nu, älskar't! Nu ska jag ta en springtur innan jag ska iväg ikväll. KramE.

 

Göteborg-Sjön-Träna

   

Dagarna bara flyger iväg och det är redan fredag, underbart! Idag var jag och pappa i Göteborg en sväng på förmiddagen och gjorde ett litet ärende och kollade en sväng på ett lag som var med i Gothia cup. Direkt efter att vi kom hem från Göteborg åkte vi ut på sjön med båten där vi solade och badade. Jag har även hunnit med en löprunda ikväll för att testa mina nya springskor från Asics och de var grymma! KramE.

 
 

Sommar

 

 

Kom nyss hem från en springtur som avslutades med ett kvällsdopp med syrran. Känns som dagarna bara rusar iväg och det har redan gått flera veckor på sommarlovet. Älskar alla mysiga kvällar med vännerna och det enda som fattas just nu är den riktiga sommarvärmen. Kram E.

 
 

RSS 2.0