Flowers

 


Söndag

Kom nyss hemifrån min kusins konfirmation. Nu ska jag plugga till mitt kemiprov och förhoppningsvis hinna med en springtur! Kram E.


fredag

 

Suttit och lekt med Photoshop nu i eftermiddags, riktigt kul när man har tiden att sitta. Jag grejade med olika penslar och färger. Snyggt vet jag inte om det blev, men kul var det iaf! 

Nu ska jag göra iordning mig inför kvällen då jag ska hem till Stina. Hela vårt lilla gäng från klassen ska till henne, kommer att bli riktigt nice! Kram E.

 


Sommar

Sommaren närmar sig med stora steg. Det känns som att den här sommaren kommer att bli riktigt grym. Sommarjobbet är fixat, planeringen av sommaren med vännerna är igång och alla mysiga kvällar ser jag riktigt fram emot. Kram E.

 

Torsdag

 

 
Äntligen klar med alla delproven av nationella i svenskan, känns riktigt gött! Nu ska sätta mig i  solväggen med musik och läsa den nya VeckoRevyn. Ser fram emot helgen då det kommer att hända roliga grejer! Kram E.

 


24 april

 

Lillsyrran fyller år idag, vi firade henne nyss med tårta och dem paketen hon inte fick imorses.

Hoppas ni har haft en bra dag! Kram E.

 


Tisdag

 

Som ni säkert har märkt har det hänt lite saker här på bloggen, kände att det var dags för en ny design. Denna gången en vit och helt enkel. Min fina vän Emelie hjälpte mig med detta, tacktack! Kram E

(klicka på bilden för att komma till Emelies blogg)


Långpromenad med Affe

.

 

 

 


Sommar

 
Massor läxor i skolan, hela veckor inbokade av prov och jag längtar till tusen till sommarlovet! Vill ha bruna ben, sena sommarkvällar och massa god mat. KRAM

RSS 2.0